Jeff Harrison fra QuickOrder

Foto: Rebecca Brincker

 

Hans navn er Jeff Harrison. Han er oprindeligt fra Vejle, men er nu bosat i Odense. Jeff er blot 21 år gammel, og er derfor en af de yngre coworkers, vi har i huset. Han har kontor hos Coworking Plus, hvor han er kundeansvarlig for virksomheden QuickOrder.

 

Jeffs historie:

Da jeg var barn, var jeg ret forvirret, og havde ikke en drøm om et bestemt arbejde. Jeg var altid den ”dumme” i folkeskolen, og fik aldrig rigtig mere end 04 i karakter. Efter mange år med følelsen af at skuffe både mig selv og andre, blev følelsen erstattet af en stærk trang til at skabe resultater.

 

“Første gang jeg startede på et rigtigt job, vidste jeg allerede, at jeg ikke ville arbejde for at gøre andre velhavende”

 

Første gang jeg startede på et rigtigt job, vidste jeg allerede, at jeg ikke ville arbejde for at gøre andre velhavende – og slet ikke på et projekt, jeg ikke selv havde passion for. Jeg fandt pludselig mig selv i en situation, hvor jeg ikke anede, hvor jeg ville hen med livet. Der ramte jeg et punkt, hvor jeg blev nødt til at bevæge mig videre. Det resulterede i, at jeg trådte ud af min comfort-zone, pakkede mine ting, og tog til London i et år. Her lærte jeg alt om hårdt arbejde, og hvordan jeg kunne overvinde min frygt for at fejle. Det kickstartede også min passion og lysten til at knokle videre.

Min indre iværksætter blev derfor kun større og større med årene, og senere blev det blot et spørgsmål om, hvad jeg skulle bruge min iværksættertrang på. Næste skridt var, at finde det rigtige tidspunkt.

Der gik dog ikke lang tid, før min kærlighed til små succeser og evnen til at tilpasse mig, blev koblet sammen med mit karrierevalg ind i iværksættervirksomheden, Quickorder.

Skolen var, som tidligere nævnt, ikke stedet hvor jeg skabte den store succes. Det har også gjort, at jeg ikke har en videregående uddannelse bag mig. Alt jeg har opnået, er sket ved en stor portion gåpåmod og vedholdenhed, samt troen på, at jeg godt kan lykkes med mine ambitioner. Det har hjulpet mig meget, at jeg altid har været enormt tiltrukket af at skabe resultater gennem forhindringer og udfordringer. Jeg kunne eksempelvis ikke forstille mig noget mere forfærdeligt end at sidde fast uden mål.

 

“Jeg har lært, at jeg kun kan blive bedre, hvis jeg tør at blotte mig selv og dermed give plads til muligheden for fiasko”

 

Den største læring i hele processen er kommet ved at arbejde mig selv igennem de hårde tider og svære situationer. Jeg har lært, at jeg kun kan blive bedre, hvis jeg tør at blotte mig selv og dermed give plads til muligheden for fiasko. For at udvikle mig, er det bare essentielt, at jeg tør tage chancer.

Jeg har aldrig fået noget foræret – heller ikke den succes jeg føler, jeg efterhånden har opnået. Hver dag har jeg gjort en aktiv indsats for at komme tættere på mit mål, og det er også grunden til, at jeg sidder i den stilling hos Quickorder den dag i dag.

Leave a comment

X