Svend Linhus – Coworking’s handyman

Mit navn er Svend Linhus. Jeg er 53 år gammel, ejendomsfunktionær og involveret i byggearbejdet og renoveringen af Coworking.

Jeg har haft værksted i de gamle lokaler ved Havnegade de sidste 2 år, før det blev lukket ned. Nu er jeg i stedet rykket videre til lokalerne på Kochsgade. Det giver mig noget mening, at være en del af Coworking, og det har også været med til at få mig på rette spor, efter problemer med misbrug og en lang periode væk fra arbejdsmarkedet. Miljøet her gjorde, at jeg fik lyst til at bidrage.

Da jeg var barn, drømte jeg om at blive rockmusiker, og det har jeg sådan set været – men medmindre man slår igennem som navn, så er det kun noget man gør i de unge år. Rockmusikken blev lagt lidt på hylden, da jeg følte, at jeg burde tage mig en uddannelse. Jeg var dog en smule skoletræt, og drev rundt mellem forskellige jobs.

Jeg valgte derfor at uddanne mig som håndarbejdslærer, og havde træ som hovedfag. Jeg har en stor passion for træ, og har altid elsket skov og bæredygtighed. Det hænger meget sammen med min store interesse for genanvendelse. Jeg har eksempelvis aldrig ejet en bil og mit yndlingssted er skoven. Det er også en af grundene til, at jeg har lavede en aftale med Coworking om, at alt det træ jeg går og piller ned og hiver ud, kommer med på værkstedet, hvor jeg kan bearbejde det, og det kan blive genanvendt. Det er også mig, der har bygget receptionsdisken på Kochsgade.

Jeg drømmer om at starte min egen virksomhed. Før i tiden har jeg indtalt mange reklamer – mest til radio men også til lydbøger og det er nu en karriere, jeg er ved at genstarte.

At være en del af Coworking har givet mig lov til at gøre tingene i mit eget tempo, på de tidspunkter af døgnet der har passet mig bedst. Menneskerne – særligt Kenneth og Mads, har vist stor tålmodighed og fleksibilitet. Der har været en forståelse for mine udforinger, og en anerkendelse af mine kompetencer, som ikke nødvendigvis ville komme til udtryk i en traditionel virksomhed.

Fotos af Rebecca Brincker

Leave a comment

X