Per Nedergaard Nielsen – IDEAL Advokatfirma

Hans navn er Per Nedergaard Nielsen, og han arbejder som senior tax manager hos IDEAL Advokatfirma P/S​ i Odense. Han er derfor en af vores rådgivere hos Coworking Plus, som kan hjælpe dig videre med din virksomhed. Vi giver dig nu muligheden for at komme til at lære Per lidt bedre at kende:

ideal advokatfirma

Hvilken rolle kommer I til at have hos Coworking Plus?
Jeg håber, at vi kan blive en værdifuld sparringspartner for den enkelte virksomhed i Coworking Plus, så vi med vores råd og vejledning kan hjælpe dem videre med deres forretning. Med en baggrund som jurist og tidligere revisor, har jeg både indsigt i reglerne, men også forståelse for den enkelte virksomheds økonomi.

Hvorfor har du valgt den branche, du er i?
At være i den branche jeg er i, er rigtig spændende. Det er ofte krævende, men det kan føre til et væld af forskellige oplevelser, opgaver og udfordringer. Jeg kan godt lide følelsen af at hjælpe andre, og mine dage ligner aldrig hinanden.

Hvilket motto lever du efter?
At man skal leve sit liv, som man ønsker det. Hvis man har lyst til at gå ud og gøre noget, man brænder for, så skal man gøre det og ikke lade nogen stå i vejen for ens drømme.

Hvad er det bedste råd du har givet?
For tre år siden ansatte jeg en studentermedhjælper fra Bosnien. Hun havde et ønske om at rejse til USA og være au pair. På daværende tidspunkt læste hun sin kandidat i International Virksomhedskommunikation, men havde ingen international oplevelse. Hun mente, at det ville gavne hendes karriere, men hendes mor var meget imod det. Flere kunne ikke se hvordan det nogensinde ville gavne hende. Hun begyndte derfor at tvivle og fortalte mig, at hun måske bare skulle droppe det. Her fortalte jeg hende, at hun ikke skulle lytte til andre og i stedet gøre det hun følte, var det rigtige for hende. Efter hun afsluttede sin afhandling, rejste hun til USA og kom hjem stærkere end nogensinde før. I dag er hun ansat i en stor international virksomhed og til hendes interview fortalte de hende, at hun blev ansat grundet hendes erfaring med at rejse og modet til at springe ud i det.

Hvad er det værste råd du har hørt?
At du alene ikke kan gøre nogen forskel. Det tror jeg ikke på.

Husk, at Per står klar med gode råd til dig, hvis du er en del af Coworking Plus. Er du ikke en del af vores kontorfællesskab? Så klik HER for at komme i kontakt med os.

Leave a comment

X