JOIN THE PARTY

Coworking Plus er et socialt og uforpligtende arbejdsfællesskab, hvor vi ikke blot skaber ideer.  Vi realiserer dem.

Brænder du – ligesom os – for en idé, en virksomhed eller et projekt? Så er du velkommen til at få skrivebord eller kontor i vores lokaler. Her er plads til alt fra enkeltmands-startups til mere etablerede virksomheder og kulturelle entreprenører.

LUKKEDE KONTORLOKALER
ÅBNE KONTORLANDSKABER
STORT VÆRKSTED
3D PRINTER, LASERSKÆRER MM.
MØDELOKALER
PARKERING
KAFFE OG TE AD LIBITUM
FIBERNET
Coworking Breakfast

Vi spiser fælles morgenmad én gang om ugen.

Vi arbejder hårdt, vi kommer hinanden ved, og vi deler tanker og succeser, så vi kan skubbe hinanden fremad. Coworking – at arbejde sammen – er et nøgleord for vores kontorfællesskab og ikke blot et fancy engelsk navn.

Humans of Coworking

Et skrivebord hos os koster fra 1.000,- kr. ex. moms

GØR DIN IDE TIL DIN LEVEVEJ MED BASE HOS COWORKING PLUS

Formålet med Coworking Plus er at skabe plads til, at flere kan leve af deres idéer.
Vi er ikke bare et hus fuld af kreative drømmere. Vi er ambitiøse iværksættere, etablerede virksomheder, entreprenører, håndværkere og ildsjæle – store som små.

Bliver du en del af huset, vil du mærke, at dynamikken og atmosfæren her motiverer til at smøge ærmerne op og knokle for, at din virksomhed realiserer sig mod en seriøs forretning.

FASTE PLADSER

Faste skriveborde giver, som navnet stater, dig dit eget skrivebord, rigeligt med plads og mulighed for at bruge alle husets faciliteter, med nogle ekstra frynsegoder. Faste skriveborde er for dig som ønsker en fast plads eller dig der ønsker at sidde og arbejde med kollegaer eller samarbejdspartnere. Mulighederne for faste pladser er mange hos os, så giv et kald eller kig forbi, så vi sammen kan finde lige præcis den plads du ønsker i huset.

Fibernet – Gratis parkering – Kaffe og the – Adgang til mødelokale adgang til værksted – Adgang til fablab – Adgang til kulturtech bank – Workload netværk – Adgang til storformatsprinter – Stort netværk til sparring – og meget mere.

FAB LAB

I samarbejde med EAL giver vi Coworking Plus brugere mulighed for at bruge FAB-Lab på Seebladsgade 1, 5000 Odense.

FAB-Lab er en del af Coworking Plus platform for skabere. Som bruger af Coworking Plus har du adgang til prototype teknologi, der kan forvandle din idé til en prototype eller et produkt.
X