FAQ

Coworking generalt

Hvad er Coworking Plus ?

Coworking Plus er et socialt og uforpligtende arbejdsfællesskab. Her lever eventyr og visioner dynamisk side om side. Her forenes teknologi, kunst, design og viden. Men her skaber vi ikke blot idéer. Vi realiserer dem. Derfor er vi mere end et hus af kreative drømmere. Vi er et hus af ambitiøse ildsjæle. Vi arbejder hårdt, kommer hinanden ved og deler tanker og succeser, så vi kan skubbe hinanden fremad. Coworking – at arbejde sammen – er et vigtigt nøgleord for vores kontorfællesskab og ikke blot et fancy engelsk navn. Vores hus skal konstant inspirere, motivere og give blod på tanden til at realisere projekter og ideer. Også de vilde af slagsen. Coworking Plus skaber plads til, at flere kan leve af deres idéer. At flere kan leve af kreative erhverv. Vi tror på, at vi derved kan fastholde eliten af innovative og skæve hjerner i Odense.

Sikkerhed

Aflåsning Vi bærer alle et fælles ansvar for aflåsning af bygningen. Tjek derfor altid om du er den sidste der går, og husk så:

  • Sluk lyset alle steder
  • Tjek døre og vinduer og luk dem
  • Tjek at døre ud til er låst
  • Luk lågerne til gården

Overvågning Indgangene er overvåget, men for at forhindre tyveri og hærværk skal vi alle være opmærkesomme på ovenstående

Åbningstider

Coworking Filosofien

Mødelokaler

Internet

Specifikt for printerne i Kochsgade

Printer tilslutnings guide - MacOS / OSX 10.xx

Printer tilslutnings guide - Windows 7 - 8 - 8.1 - 10

Scan til email

X