OM COWORKING PLUS

CWO er et kooperativ, hvor brugerne skaber stedet og ikke omvendt.
Det er brugernes succes, som skaber husets succes, og ved
at være dynamiske og i konstant udvikling, sikres både husets og
brugernes fremtidige succes.

Ønsket er at skabe et hus med et miljø, der gør det oplagt for husets medlemmer at arbejde sammen, dele viden og i fællesskab skabe nye ideer og forretninger. På den måde gør vi fælles Odense endnu mere attraktiv og holder de kreative kræfter i byen.

Sagt kort:

”Vi arbejder for, at flere kan leve af at lave kreative erhverv i Odense.”

Coworking Plus Odense Logo

Huset er åbent for professionelle, kreative og kulturelle entreprenører. Det gælder både etablerede og nystartede, der i dagligdagen mangler et uforpligtende, fagligt fællesskab at sparre med. CWO er et dynamisk hus, der udvikler sig organisk i takt med medlemmernes ønsker og behov. På den måde er beboerne i huset med til at udvikle CWO, lige så meget som CWO er med til at udvikle dem.

Om Coworking Plus

Coworking Plus er et levende koncept i konstant transformation. en ny og anden måde at arbejde på, som bygger på en blanding af fællesskab og selvstændighed. konceptet henvender sig til det moderne menneske, der ser kollaboration og vidensdeling som en motor for innovation og udvikling – forstået både i en personlig og professionel kontekst.

“It seemed I could either have a job, which would give me structure and community or I could be freelance and have freedom and independence. Why couldn’t I have both?”

– Brad Neuberg.

Begrebet Coworking Plus blev konceptualiseret af Googleudvikler Brad Neuberg i 2005, og er en markant anden måde at tænke synergi, arbejdsfællesskab og innovation på.

Et Coworking Space forholder sig anderledes til sine medlemmer end et ordinært lejer/udlejer-forhold. Vidensdeling og menneskelig og faglig udvikling er bærende succesparametre.

Ved at skabe en kultur omkring faglig åbenhed, sikrer man en vidensdeling, der ikke kun har et lokalt fokus, men hvor samarbejde kan give en synergieffekt – både i og udenfor huset.

Hjem

Home

Café

Coffee Shop

Coworking plads

Coworking

Kort sagt:

Coworking Plus er et arbejdsfællesskab, hvor kreative selvstændige deler viden, arbejder sammen og inspirerer hinanden.

Om Coworking Plus Odense

Plads til sparring

TRIPLE HELIX / BROBYGNING

Sparring

Hos CWO skaber vi brobygning mellem lokalt erhvervsliv, kreativ uddannelse og den offentlige sektor. For med fri bevægelse mellem HF-uddannelsen First Movers og virksomhederne i huset, krydret med kommunal sparring, springer en masse muligheder frem.

Plads til synergi

BEBOERNE / BRUGERNE

Synergi

Hos CWO har vi både beboere og brugere. Beboerne er alle os, der bor her. Vi er unge iværksættervirksomheder, vi er befinder os i det kreative miljø, vi har blod på tanden, og vi er klar med både arbejdskraft og faglig sparring.

CWO er for dig, hvis du har brug for et sted at afholde møder, konferencer, events og lignende, eller hvis du har brug for et skrivebord en dag i et kreativt miljø, hvor du kan tage din laptop med hjem igen om aftenen.

Plads til udfoldelse

FACILITERING / FLEX SPACE

udfoldelse

Hos CWO har vi råderum over 4000 kvadratmeter med forskellige miljøer. Herfra kan vi facilitere alverdens events, happenings, konferencer, udviklingsmøder, workshops, visuelle profiler, marketing og meget mere. Man kan nemt koble sig på huset synergiske miljø og få råd, hjælp og sparring til alverdens projekter. På den måde søger vi at gavne og kultivere hele havnens opblomstring.