OM COWORKING PLUS

Coworking Plus danner ramme for et innovationsmiljø der i særlig grad forener vækstvirksomheder, entreprenører, startups og investorer hvor netværk, relationer og synergier er i højsædet.

Ambitionen er at skabe et miljø, der inviterer til vidensdeling, samarbejde, forretningsudvikling og innovation. Et spændingsfelt hvor nye samarbejder opstår og i takt med nye forretningskoncepter og forretningsmodeller. På den måde gør vi fælles Odense endnu mere attraktiv og fastholder og tiltrækker de stærke kompetencer i byen.

Sagt kort:

”Vi vil gerne skabe en dynamisk og innovativt miljø uden sidestykke i Odense.”

Coworking Plus Odense Logo

Huset er åbent for professionelle, kreative og kulturelle entreprenører. Det gælder både etablerede og nystartede, der i dagligdagen mangler et uforpligtende, fagligt fællesskab at sparre med. Coworking Plus er et dynamisk hus, der udvikler sig organisk i takt med voers Coworkers ønsker og behov.

Coworking Plus er et levende miljø i konstant bevægelse. En ny og anden måde at arbejde på, som bygger på en blanding af fællesskab og selvstændighed. konceptet henvender sig til personer, der gerne vil lade sig inspirere og ser samarbejde og vidensdeling som en katalysator for innovation og forretningsudvikling.

“It seemed I could either have a job, which would give me structure and community or I could be freelance and have freedom and independence. Why couldn’t I have both?”

– Brad Neuberg.

Begrebet Coworking Plus blev konceptualiseret af Googleudvikler Brad Neuberg i 2005, og er en markant anden måde at tænke synergi, arbejdsfællesskab og innovation på.

Et Coworking Space forholder sig anderledes til sine medlemmer end et ordinært lejer/udlejer-forhold. Vidensdeling og menneskelig og faglig udvikling er bærende succesparametre.

Ved at skabe en kultur omkring faglig åbenhed, sikrer man en vidensdeling, der ikke kun har et lokalt fokus, men hvor samarbejde kan give en synergieffekt – både i og udenfor huset.

Hjem

Café

Coworking plads

Kort sagt:

Coworking Plus er et community, hvor entreprenører og ildsjæle deler viden, samarbejder og inspirerer hinanden til gensidig gavn.

Humans of Coworking

Om Coworking Plus Odense

FACILITETER

Coworking Plus - et indblik
X